Οι εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ για τους δράστες της δολοφονίας ΖαφειρόπουλουΠού στρέφονται οι έρευνες - Αναζητούνται και οι… ηθικοί αυτουργοί...                  
Είτε πληρωμένους δολοφόνους από το εξωτερικό είτε εκδικητές βλέπει η αστυνομία πίσω από τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ωστόσο, παράλληλα οι αρχές αναζητούν και τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας, ερευνώντας τις υποθέσεις που είχε ο δικηγόρος.

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ προσπαθεί να συνθέσει τώρα το παζλ της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, λαμβάνοντας υπόψη τη μαρτυρία του συνεργάτη του, τα τηλέφωνα του 52χρονου ποινικολόγου και την ατζέντα με τα ραντεβού του. Έτσι θα φτιαχτεί ένας «χάρτης» με τα άτομα που συνομιλούσε, είχε ραντεβού και είχε ανταλλάξει sms τις τελευταίες ημέρες.


Επίσης, η ΕΛΑΣ θα εξετάσει όλους τους φακέλους υποθέσεων που χειριζόταν το γραφείο το τελευταίο διάστημα. Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ φυσικα, έχει μπει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή. Οι δύο δολοφόνοι δεν φορούσαν κουκούλες, είχαν τα χαρακτηριστικά τους ακάλυπτα και εκτός από τις κάμερες, τους έχει δει από κοντά και ο συνεργάτης του Ζαφειρόπουλου, ο οποίος θα δώσει σήμερα ξανά κατάθεση. Επίσης, δεν φορούσαν γάντια και έχουν αφήσει πίσω τους δαχτυλικά αποτυπώματα, υλικό που θα αξιοποιηθεί από την ΕΛΑΣ.

Το γεγονός βέβαια ότι πήγαν στο γραφείο με τα πρόσωπά τους εκτεθειμένα, άφησαν δαχτυλικά αποτυπώματα, συνομίλησαν χωρίς να τους ενδιαφέρει με τον συνεργάτη του ποινικολόγου αλλά και τα σπαστά ελληνικά κάνουν τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να εκτιμούν ότι πρόκειται για πληρωμένους δολοφόνους από το εξωτερικό, που δεν τους ένοιαζε αν θα υπήρχαν τέτοιες μαρτυρίες και οι οποίοι σύντομα θα επιχειρήσουν να περάσουν τα σύνορα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο της δολοφονίας δεν βρέθηκε κάλυκας και τώρα αναμένουν τον ιατροδικαστή να βγάλει τη βολίδα και να εξεταστεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για το αν το όπλο ήταν «καθαρό» ή είχε χρησιμοποιηθεί ξανά.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/ektimisis-tis-elas-gia-tous-drastes-tis-dolofonias-zafiropoulou

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »