Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου : Πρόγραμμα επιμόρφωσης για τους πολίτες της Κορινθίας


Δια βίου μάθηση στο ΠΕΔιΣ...

Με σκοπό:
τη σύνδεση με την τοπική κοινωνία μέσα από τις ευκαιρίες παροχής γνώσης και εξειδίκευσης,
τη σύνδεση του Τμήματος με την αγορά εργασίας,
την παροχή εξειδικευμένης και εφαρμοσμένης γνώσης στους φοιτητές μας,

Το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων αναπτύσσει από το ακαδημαϊκό έτος 2013-14 προγράμματα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης για αποφοίτους ΑΕΙ-ΤΕΙ και αποφοίτους Λυκείου.

Διαβάστε περισσότερα για τις σχετικές πρωτοβουλίες παρακάτω.

Πανεπιστήμιο της Κοινωνίας: Πρόγραμμα επιμόρφωσης για τους πολίτες της Κορινθίας

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση του «Πανεπιστημίου της Κοινωνίας» που θα πραγματοποιηθεί ξανά, πλήρως ανανεωμένο, μετά την περσινή, ιδιαίτερα επιτυχημένη διεξαγωγή του. Πρόκειται για κύκλο 14 διαλέξεων που απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Πολίτες της Κορίνθου, των γειτονικών περιοχών και της Πελοποννήσου θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις και τον προβληματισμό τους για σύγχρονα ζητήματα της κοινωνίας, της πολιτικής και της οικονομίας με τη συνδρομή νέων επιστημόνων κι ερευνητών.

Κάθε ενδιαφερόμενος απόφοιτος λυκείου ή και ανώτερης μόρφωσης μπορεί, κατόπιν δωρεάν εγγραφής με την υποβολή σχετικής αίτησης μέχρι και την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, να παρακολουθήσει ελεύθερα τις διαλέξεις που θα δώσουν επισκέπτες ερευνητές, διδάσκοντες και υποψήφιοι διδάκτορες του Τμήματος. Θα δίνονται Τετάρτες 18.00-20.00, ξεκινώντας από τις 12 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στην Κόρινθο (Αριστοτέλους 1 & Λεωφόρος Αθηνών). Σ’ όσους παρακολουθήσουν τουλάχιστον 11 διαλέξεις θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής. Θα δοθεί προτεραιότητα στους αιτούντες που δεν είναι φοιτητές του Τμήματος (φοιτητές του Τμήματος θα γίνουν δεκτοί εφόσον προκύψουν κενές θέσεις).

Την αίτηση εγγραφής και το πρόγραμμα των διαλέξεων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στη διεύθυνση: http://pedis.uop.gr/?p=7829

ΠΗΓΗ-pedis.uop.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Previous
    Next Post »