Δάσκαλος κλείδωσε κι επιτέθηκε φραστικά σε ανήλικους μαθητές


Οργή κι ανησυχία προκαλεί σε γονείς και μαθητές η συμπεριφορά εκπαιδευτικού σε δημοτικό σχολείο της πόλης, ενώ ο δάσκαλος συνελήφθη κι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα....

Δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο της Αλεξανδρούπολης, κλείδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τους μαθητές ενός τμήματος στην αίθουσα διδασκαλίας και έπειτα άρχισε να τους πετά βιβλία, να αναποδογυρίζει θρανία και να εξυβρίζει κάποια από τα παιδιά.

Το περιστατικό κατήγγειλε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης η διευθύντρια του σχολείου η οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού. Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν πως πέρασε αρκετή ώρα που τα παιδιά παρέμειναν «υπό την ομηρία» του 43χρονου εκπαιδευτικού και συγκεκριμένα έως τη στιγμή που δύο συμμαθητές τους που είχαν ζητήσει να βγουν από την αίθουσα πριν αυτή κλειδώσει, ενημέρωσαν τη διευθύντρια του σχολείου ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν στην τάξη τους καθώς και για τη φασαρία που άκουγαν. Το επεισόδιο έληξε όταν ο ίδιος ο εκπαιδευτικός ξεκλείδωσε την αίθουσα και αναχώρησε από το σχολείο.

Ο 43χρονος, ο οποίος και κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τη διεύθυνση του σχολείου και γονείς με περιστατικά ανάρμοστης για την ιδιότητά του συμπεριφοράς, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές σήμερα το πρωί. Το μεσημέρι οδηγήθηκε στην εισαγγελία όπου αρχικά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών, ωστόσο μετά την άσκηση έφεσης από τον συνήγορό του, η εισαγγελέας διέταξε την άμεση ψυχιατρική εξέταση-αξιολόγησή του.

ΠΗΓΗ - reader.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »