Θα είναι τελικά αύριο η μεγάλη νέα ημέρα για το MEGA..λο κανάλι;


Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι και επίσημα μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού MEGA. Η ανακοίνωση έγινε σήμερα και το 22,11% των μετοχών του Mega ανήκει πλέον στον όμιλο Alter Ego του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη...

ΠΗΓΗ http://mignatiou.com/
Η μητρική εταιρεία του MEGA, Τηλέτυπος, με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήρια Αξιών, ενημέρωσε ότι στις 11 Αυγούστου η εταιρεία με την επωνυμία Alter Ego Επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ΑΕ της γνωστοποίησε την απόκτηση 22.287.362 μετοχών της με δικαίωμα ισαρίθμων ψήφων, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 22,11% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Τηλέτυπος.
Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τηλέτυπος, κατά την οποία αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του MEGA. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα “τα πράγματα είναι ακόμα χλωμά” αναφορικά με την ημερομηνία επαναλειτουργίας του Μεγάλου Καναλιού.
Οι γνωρίζοντες λένε ότι εάν δεν καθοριστεί αύριο χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας του MEGA, τότε τα πράγματα δεν θα είναι καλά για το κανάλι και τους εργαζομένους. Υπάρχουν και άλλοι που πιστεύουν ότι η αυριανή θα είναι μία μεγάλη μέρα για το κανάλι.
Στα πολλά προβλήματα προστέθηκαν και οι πληροφορίες για αγορά του καναλιού Έψιλον από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν ανακοίνωσε ακόμα την αγοραπωλησία. Την ίδια στιγμή κατέχει και το 19,90% της Τηλέτυπος. Το ερώτημα παραμένει, λόγω και των διαφορών του με τον κ. Μαρινάκη, εάν θα παραμείνει στο MEGA ή αν θα πουλήσει το ποσοστό του σε κάποιον άλλο επιχειρηματία.
Οι μετοχές από τον κ. Μαρινάκη αποκτήθηκαν με την υπ’ αριθμ. 67159/10.8.2017 πράξη της συμβολαιογράφου Αθηνών Βαρβάρας Σγούρα σε ολοκλήρωση της διαδικασίας ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία σε σχέση με την εταιρεία ΔΟΛ ΑΕ.
Η Τηλέτυπος αναφέρει ότι οι μετοχές ανήκαν στην Ομάδα Ενεργητικού Β για την οποία η Alter Ego Επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ΑΕ ανακηρύχθηκε αγοράστρια δυνάμει της υπ’ αριθμ. 2030/2017 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία εκούσιας δικαιοδοσίας). Ως γνωστόν η Alter Ego Επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ΑΕ ελέγχεται από τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι κατά 100% μέτοχος της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »