«Πηγές» Μαξίμου παραδέχονται ότι ο Τσίπρας έκανε διακοπές όταν μαίνονταν οι φωτιές…

…και καλούν τη ΝΔ «να σοβαρευτεί λίγο» – Τι απαντούν «κύκλοι» της ΝΔ..
Πολιτική κόντρα με αφορμή ανακοίνωση της ΝΔ που ρωτά πού έκανε διακοπές ο πρωθυπουργός τον Δεκαπενταύγουστο

«Nα σοβαρευτεί λίγο», προτείνουν στη Νέα Δημοκρατία κυβερνητικές πηγές, με αφορμή ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την οποία, μεταξύ άλλων, ζητάει από το Μέγαρο Μαξίμου να δημοσιοποιήσει το πού βρισκόταν διακοπές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το διάστημα που ξέσπασαν οι μεγάλες πυρκαγιές στην Αττική.

«Είμαστε στη διάθεση του κ. Μητσοτάκη, να τον ενημερώσουμε επακριβώς για το τι ακριβώς έφαγε και τι ώρα κοιμήθηκε ο πρωθυπουργός στις ολιγοήμερες διακοπές του» αναφέρουν μη κατονομαζόμενες πηγές του Μεγάρου Μαξίμου σε διαρροή προς το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Αν και εμμέσως, είναι η πρώτη φορά που κυβερνητικά στελέχη παραδέχονται ότι τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου με τις μεγάλες φωτιές σε Ανατολική Αττική, Ζάκυνθο και Ηλεία, ο πρωθυπουργός βρισκόταν σε ολιγοήμερες διακοπές, αλλά για ακόμη μια φορά αποφεύγουν να αναφέρουν πού βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας.

«Μετά το φιάσκο της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη, που άφησε τις ξαπλώστρες των Χανίων, για λίγες ώρες, προκειμένου να πραγματοποιήσει αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής, αλλά ακύρωσε την επίσκεψή του μόλις αντιλήφθηκε ότι εντός βρίσκονταν δυο υπουργοί της κυβέρνησης, φαίνεται ότι το φυσάει και δεν κρυώνει», επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.

Και συνεχίζουν οι μη κατονομαζόμενες κυβερνητικές πηγές που «μίλησαν» στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Σήμερα, λοιπόν, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη, προφανώς κατ” εντολήν του συνεταίρου του, κ. Μητσοτάκη, αποκάλυψε κάτι τρομακτικό: Ότι ο πρωθυπουργός διέπραξε το αδιανόητο ατόπημα να βρίσκεται εκτός Αθηνών το Σαββατοκύριακο πριν το Δεκαπενταύγουστο. Έφτασε, μάλιστα, στο έσχατο σημείο ανηθικότητας. Επέστρεψε εσπευσμένα λόγω των πυρκαγιών! Θα προτείναμε στη ΝΔ να προσπαθήσει τουλάχιστον, να σοβαρευτεί λίγο. Αν πάλι αυτό είναι ανέφικτο, είμαστε στη διάθεση του κ. Μητσοτάκη, να τον ενημερώσουμε επακριβώς για το τι ακριβώς έφαγε και τι ώρα κοιμήθηκε ο πρωθυπουργός στις ολιγοήμερες διακοπές του».

«Κύκλοι» ΝΔ: Γιατί ο κ. Τσίπρας δυσκολεύεται να πει πού έκανε διακοπές;

Στις ανώνυμες κυβερνητικές πηγές οι οποίες εξαπέλυσαν επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανταπάντησαν «κύκλοι» της ΝΔ.

«Ο κ. Τσίπρας ασφαλώς έχει δικαίωμα να κάνει διακοπές όπως κάθε πολίτης. Αλλά γιατί άραγε ο κ. Τσίπρας δυσκολεύεται να ενημερώσει την κοινή γνώμη για το που έκανε διακοπές;» σχολίασαν οι «κύκλοι» της ΝΔ.

Πηγή : thepaper.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »