ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Πεζοπορία Σοφικού -Κόρφου...   Φίλες και φίλοι σας ενημερώνουμε ότι ο Ε.Π.Ο.Σ (Ελληνικός πεζοπορικός όμιλος Σολυγείας ) σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντισμού Κόρφου και τους ορειβατικούς συλλόγους Κορινθίας και Λουτρακίου οργανώνουν στις 24-9-2017 την πεζοπορία  Σοφικού -Κόρφου...
Η εκκίνηση θα γίνει από το θέατρο Σολυγείας στις 9 το πρωί της Κυριακής. Η πορεία ακολουθεί μονοπάτι μέσα από το πευκοδάσος  του "Παπαδά" για να περάσει στον ελαιώνα στη θέση "Λαρίσι" οπού βρίσκονται οι ναοί των "Ταξιαρχών" και "Αγίας Τριάδος" (Βυζαντινά μνημεία).


Από την διαδρομή αυτή βλέπουμε τμήμα του όρμου του Κόρφου από ψηλά ,το όμορφο ρέμα του"Ζαστανι" και τον ναό της Αγίας Άννας (παλιό μοναστήρι, μεταβυζαντινό μνημείο και θα καταλήξει στον Κόρφο, στην παραλία της καφετέριας Balloon. Η διάρκεια θα είναι περίπου 4 ώρες.


 Η πεζοπορία αυτή έχει σκοπό να αναδείξει το πανέμορφο τοπίο της περιοχής μας και να βοηθήσει οικονομικά το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Κατά τον τερματισμό στον Κόρφο θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο και φαγητό.!!!


 Η συμμετοχή όλων και ιδιαίτερα μετά την πρόσφατη πυρκαγιά στο Ρυτό επιβάλλεται.


Εκ των προτέρων ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας που συμβάλλουν ιδιαίτερα ώστε να βοηθήσουν αυτήν την εκδήλωση και να στηρίξουν το ΧΑΜΟΓΕΛΟ  ΤΟΥ ΠΑΔΙΟΥ.!!!! Πρώτα απ όλα την καφετέρια Balloon ιδιοκτησία Μαρίας Αντωνίου για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου και παροχή ρεύματος. Τα καταστήματα Μυλωνάς ,Μπούφη, Βιβλιαγορά στην Κόρινθο... ακολουθούν και άλλοι. Τα σούπερ-μάρκετ της περιοχής Κόρφου, Σοφικού, Αλμυρής και Κορίνθου.


Ελάτε λοιπόν όλοι μαζί να διάβουμε αυτό το πανέμορφο μονοπάτι και να αναδείξουμε το φως της περιοχής μας και το φως της καρδιάς μας.!!!!   
                                                
Ειρήνη Μιχελουδάκη
Παγώνα Τόγια
Σωτήρης Σίμος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »