Πέντε παράξενα χαρακτηριστικά γυναικών που αρέσουν στους άντρες!


Τα τελευταία χρόνια που έχεις αρχίσει να βγαίνεις, να πίνεις και λόγο να μη δίνεις παρατηρείς και συμπεριφορές. Και, φυσικά, ψάχνεις! Νομίζεις ότι στο αντίθετο φύλο αρέσουν συγκεκριμένα πράγματα, όμως, υπάρχουν 5 χαρακτηριστικά που έλκουν μια γυναίκα σε έναν άνδρα τα οποία σίγου δεν τα έχεις σκεφτεί!

Σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση παίζει τον ρόλο της, αλλά όταν μιλάμε για φύση, ορμόνες, γονίδια όλα τα άλλα κάνουν πίσω!

Και, όπως είνα φυσικό, εδώ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ούτε να μακιγιαριστείς, ούτε να ντυθείς…

Ας δούμε λοιπόν τα 5 περίεργα χαρακτηριστικά που κάνουν μια γυναίκα ελκυστική στα μάτια ενός άνδρα:

1. Η ώριμη εμφάνιση:

Όχι να μοιάζεις με χαροκαμένη γιαγιά, αλλά σύμφωνα και με μελέτη του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ, φαίνεται ότι μερικές γκρίζες τρίχες στα μαλλιά, μερικές ρυτίδες στο μέτωπο ή κοντά στα μάτια καθιστούν την εμφάνιση μιας γυναίκας ακόμη πιο ελκυστική. Διώξε τις σκέψιες για botox από το μυαλό σου, τουλάχιστον για τώρα…

2. Η φωνή:

Νομίζεις ότι όσο πιο χαδιάρα και ναζιάρα είναι η φωνή σου τόσο περισσότερο θα του αρέσεις; Κι όμως! Και εδώ η επιστήμη σε διορθώνει… όταν η φωνή σου είναι πιο σταθερή και βαθιά εμπνέεις ασφάλεια κα ηρεμία. Έρευνες, μάλιστα, των τελευταίων ετών επιμένουν ότι όταν η κουβέντα έρχεται στον ερωτικό τομέα μία ωραία φωνή μπορεί να επηρεάσει μία σχέση πολύ περισσότερο από ένα όμορφο πρόσωπο!

3. Η ωορρηξία:

Αυτό σίγουρα το έχεις ακούσει. Θες τα ένστικτα θες οι ορμόνες, οι μυρωδιές, η όψη μας που αλλάζει; Ό,τι και να είναι όταν είμαστε σε ωορρηξία αρέσουμε!

4. Οπτική γωνία:

Πάλι έφαγες την ώρα σου στον καθρέφτη να ετοιμαστείς έτσι; Μάλλον το έκανες τελείως άσκοπα, αφού οι άντρες αντιλαμβάνονται την ομορφιά μας, από…ψηλα. Αφού οι περισσότεροι υπερτερούν σε μπόι από εμάς. Και έτσι εκτιμούν και την ομορφιά μας…

5. Τα μπλε μάτια:

Εδώ σηκώνουμε χέρια ψηλα! Δηλαδή, εμείς με το ταπεινό καστανό τι θα γίνουμε; Υπάρχει τουλάχιστον μια έρευνα που το δικαιολογεί: Ο μόνος τρόπος για να γεννηθεί ένα παιδί με γαλανά μάτια είναι να προέρχεται από γονείς με μπλε οφθαλμούς ή αν ο ένας από τους δύο διαθέτει το αντίστοιχο γονίδιο. Είναι, λοιπόν, μία ενστικτώδης παρόρμηση διασφάλισης της πατρότητας, όπως αποφαίνεται η έρευνα του Πανεπιστημίου του Τρόμσο της Νορβηγίας!

Πηγή: http://www.infowoman.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »