Επιβεβαίωση συνεργασίας μεταξύ Αρη και Π. Γιαννάκη


Τα βρήκαν οι δύο πλευρές
Είναι πλέον οριστικό, ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα είναι ο νέος τεχνικός του Αρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς σε ραντεβού που είχε την Τετάρτη με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Νίκο Λάσκαρη, συμφώνησαν στο πλάνο της μεταξύ τους συνεργασίας. 
Μάλιστα, οι δύο πλευρές μετά το ραντεβού τους αποφάσισαν να ανακοινώσουν και τον… αρραβώνα, αφού μόνο οι υπογραφές απομένουν πλέον για τον «γάμο» και την επιστροφή του «Δράκου» στους κίτρινους της Θεσσαλονίκης. 

Οι ιθύνοντες την ΚΑΕ έδωσαν εντολή ώστε να ετοιμαστούν τα συμβόλαια, τα οποία θα «σφραγιστούν» μέσα στα επόμενα 24ωρα. 

Ουσιαστικά, αυτό που οριστικοποίησε τη συνεργασία ήταν οι εγγυήσεις που ζήτησε και έλαβε ο Ελληνας τεχνικός σχετικά με μπάτζετ και γενικότερα την ομαλή λειτουργία του τμήματος από όλες τις απόψεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Συνάντηση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη επί αθηναϊκού εδάφους είχαν ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης και ο εντεταλμένος σύμβουλος, Εμμανουήλ Λάσκαρης και ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Παπακυριάκης.

Οι διοικούντες την Κ.Α.Ε. συζήτησαν με τον πρώην ομοσπονδιακό κόουτς για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και του ανέλυσαν το πλάνο που έχουν για τον ΑΡΗ του μέλλοντος. 

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στις λεπτομέρειες που αφορούν στην πιθανή συνεργασία τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους. Οι διοικούντες την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έδωσαν εντολή για να ετοιμαστούν τα συμβόλαια, ώστε να υπογραφούν μέσα στις επόμενες μέρες».

Πηγή: http://www.in.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »