Σε... παμπ 53χρονος λίγα λεπτά αφότου τον χτύπησε λεωφορείο


Ιστορία που μοιάζει απίστευτη

Tον χτύπησε λεωφορείο, απτόητος όμως σηκώθηκε και συνέχισε να περπατά για να βρεθεί λίγα λεπτά αργότερα όχι σε νοσοκομείο αλλά σε... παμπ. Ο 53χρονος Σάιμον Σμιθ στάθηκε αν μη τι άλλο τυχερός αφού όχι μόνο δεν έχασε τη ζωή του αλλά ούτε υπέστη κάποιο σοβαρό τραύμα, παρά μόνο μώλωπες παρατηρήθηκαν στο σώμα του. 

Η ιστορία, που μοιάζει απίστευτη, ξεκίνησε όταν λεωφορείο, το οποίο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, χτύπησε τον Σάιμον καθώς εκείνος διέσχιζε κεντρικό δρόμο του Ρέντινγκ της Μεγάλης Βρετανίας. Χωρίς να προλάβει να κοιτάξει πίσω του ο 53χρονος, το λεωφορείο έπεσε πάνω του ρίχνοντάς τον στον έδαφος.

Προκλήθηκαν ζημιές και πτώσεις αντικειμένων στο δρόμο, ο άνδρας όμως διατηρώντας την ψυχραιμία του δεν άργησε να σηκωθεί και να τινάξει τα ρούχα του. 

Το μωβ λεωφορείο που λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει εξετράπη της πορείας του μετά τη σύγκρουση, συνέχισε τη διαδρομή του. Το ίδιο έπραξε και ο Σάιμον, ο οποίος μπήκε ατάραχος σε παμπ της περιοχής.

Προς το παρόν δεν έχουν καταγραφεί συλλήψεις, έρευνα όμως διενεργείται για τα αίτια του ατυχήματος και ο οδηγός έχει απομακρυνθεί προσωρινά από τη θέση του. 

Πηγή: http://www.in.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »