Ιαπωνικό τηλεοπτικό σόου θα γυριστεί στον Κόρφο

Αγαπητοί φίλοι και μέλη της ομάδας.

Μετά την γνωστοποίηση που σας κάναμε για την απόφαση των Ιαπώνων να επιλέξουν τον Κόρφο για το τηλεοπτικό τους σώου, σας ενημερώνουμε με περισσότερες λεπτομέρειες για το τι πρόκειται να συμβεί.
Με βάση την πρόταση μας, οι επισκευές στο κτίριο του παλιού σχολείου που μπορούν να γίνουν και περιέχονται στο σενάριο που έχει εγκριθεί από τον Ιάπωνα παραγωγό είναι:

α) Διάφορες εργασίες στα σκαλοπάτια, να γίνουν πιο ασφαλή και προσβάσιμα σε μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, και ίσως αν είναι εφικτό μια ράμπα για αναπηρικά αμαξίδια.

β) Κατασκευή βιβλιοθήκης.

γ) Βάψιμο του κτιρίου εσωτερικά και εξωτερικά.

δ) Θα γίνει επίσης επισκευή της μηχανής μιας παλιάς ψαρόβαρκας.

Για την εξυπηρέτηση του σεναρίου, θα χρειαστούμε τρεις οικογένειες με παιδί που να πηγαίνει στο δημοτικό σχολείο, σε διαφορετικές τάξεις. (π.χ. δευτέρα - τετάρτη - έκτη) που θα πρέπει να είναι διαθέσιμες για ένα τριήμερο για κάποιες ώρες. Θα προτιμηθεί οικογένεια που κάποιος από τους γονείς πήγε σε αυτό το δημοτικό σχολείο όταν λειτουργούσε. Για την προσφορά τους αυτή θα υπάρξει μια μικρή αμοιβή.
Θα χρειαστούμε επίσης κάποιες παλιές φωτογραφίες του σχολείου όταν λειτουργούσε.
Παρακαλούμε όσες οικογένειες πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ας επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6979950857 ή με μήνυμα στο gvasiliadis53@gmail.com

Πηγή: Ομάδα Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης Κόρφου & Giorgos Vasiliadis facebook

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »