Αποκλειστικό! Λουτράκι: Απεργούν το Σαββατοκύριακο οι Εργαζόμενοι της καθαριότητας


Με δυναμικές κινητοποιήσεις απαντούν στην κυβέρνηση οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, καταγγέλλοντας «ψέματα και κοροϊδία» από την πλευρά του υπουργείου, ενώ απαιτούν να μην γίνει καμία απόλυση των συμβασιούχων καθαριότητας...

Στη συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Εργατικό Κέντρο, αποφασίστηκε ομόφωνα από τους εργαζόμενους η απεργία από τα καθήκοντά τους τουλάχιστον για το Σαββατοκύριακο, ενώ δεν αποκλείεται να συνεχιστεί μέχρι και την επόμενη Πέμπτη.

Η συνάντηση αυτή, έγινε παρουσία του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου μας (Πέππας Παναγιώτης Πρόεδρος, Λούκος Θανάσης Αντιπρόεδρος, Βασιλείου Ιωάννης Ταμίας), του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κώστα Λογοθέτη, του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Καζίνο, Βασίλη Δραμουντάνη, του προέδρου επισιτιστικών τμημάτων Γιάννη Γιανούλη, του προέδρου του Σωματείου του Ξενοδοχείου Ποσειδών, εκπροσώπου της ΛΑΕ Κορινθίας κ. Μαίρης Ρίσκα, της Ομάδας Αλληλεγγύης Λουτρακίου ,του πρώην Δημάρχου Λουτρακίου - Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων, Κώστα Λογοθέτη, αλλά και συμπολιτών μας.

Τα σωματεία στήριξαν τον αγώνα των συμβασιούχων εργαζομένων και υπέγραψαν το ψήφισμα που θα κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο

Οι εργαζόμενοι, ζήτησαν να γίνει τη Δευτέρα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και για το λόγο αυτό, συγκέντρωσαν τις 25 υπογραφές που απαιτούνται.

Πηγή: http://www.loutrakiblog.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »