ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


Στον Αρχαιολογικό Χώρο του ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο έγινε η έναρξη για τον εορτασμό της 18ης Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής και στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Κορίνθου θα πραγματοποιηθεί η λήξη!...

Η Εφορεία μας συμμετέχοντας για πρώτη φορά στα δρώμενα του μελωδικότερου αυτού θεσμού φιλοξενεί το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 μία εκδήλωση βασισμένη στην ισορροπία μεταξύ αρχαίων μνημείων, φυσικού περιβάλλοντος και καλλιτεχνικών ερμηνειών.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 19.00 με αυτοσχεδιασμούς εμπνευσμένους από το έργο «Θάλασσα» του Νίκου Σκαλκώτα καθώς και από τα έργα «Ρωξάνη» και «Γαλαξίας» του Βασίλη Ρακόπουλου.

Στη συνέχεια, το σύνολο των διακεκριμένων μουσικών θα ερμηνεύσουν διασκευές των έργων «Ο Χορός των Πυρσών» και «Αιωνίως» του Βασίλη Ρακόπουλου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Για λόγους ασφάλειας και ενώ η προσέλευση θα είναι ελεύθερη για το κοινό από τις 18: 30, θα τηρεί σειρά προτεραιότητας επισκεπτών. (Έως 500 θεατές).

Τηλ. επικοινωνίας για κράτηση θέσεων ΕΦΑ ΚΟΡ 2741032630.

Πηγή: http://www.loutrakiblog.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »