Ένας άνδρας αποκαλύπτει: Πώς οι άνδρες διαλέγουν τις γυναίκες που θα παντρευτούν!


Ο James Allen Hanrahan γράφει στο YourTango.com τι είναι εκείνο που θα οδηγήσει έναν άντρα στο να παντρευτεί μια γυναίκα. Πλησιάζει καθόλου αυτά που είχατε στο μυαλό σας;

«Πώς κάνεις έναν άντρα να σε ζητήσει σε γάμο; Μπορεί να είστε καταπληκτικές στο κρεβάτι και μπορεί να κάνουμε σεξ μαζί σας δυο φορές την ημέρα. Να σας σκεφτόμαστε με πάθος και λαχτάρα, αλλά αυτό σίγουρα δεν έχει να κάνει με τον γάμο.

Ο λόγος για τον οποίο οι άνδρες παντρεύονται μια γυναίκα βρίσκεται έξω από το κρεβάτι. Τώρα, αναρωτιέστε πώς θα τον κάνετε να σας παντρευτεί;

Είναι απλό. Παντρευόμαστε τις γυναίκες που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. 

Ξεκινάει όταν παρατηρούμε ότι το αυτοκίνητό μας είναι καθαρότερο και το σπίτι μας τακτοποιημένο. Αλλά προχωρά σε κάτι πολύ βαθύτερο από αυτό. Μια έντονη και ευγενής ανάγκη γεννιέται και θέλουμε να σας προσέχουμε.

Θέλουμε να ξέρουμε πού είστε. Νοιαζόμαστε για το αυτοκίνητό σας και σιγουρεύομαστε ότι έχετε αρκετά καύσιμα. Πράγματα που ποτέ πριν δε θα θεωρούσαμε σημαντικά.

Μας ενδιαφέρει το πώς νιώθετε και όχι μόνο το πώς δείχνετε. 

Σα γυναίκα σκέφτεστε «Ακούγεται τέλειο. Πώς θα το κάνω να συμβεί;»

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε. Μπορείτε μόνο να το αφήσετε να συμβεί.

Είναι ενεργειακό. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι να ξέρετε ότι ένας άνδρας αγαπά τη γυναίκα που τον αγαπά, αλλά όχι περισσότερο από τον εαυτό της. Μερικοί θα το αποκαλέσουν «αυτοπεποίθηση» – αλλά είναι κάτι που πηγαίνει πέρα από αυτό.

«Αυτοπεποίθηση» είναι το τι κάνει κανείς – «Αγάπη» για τον εαυτό μας είναι το ποιος είναι! 

Το να επιτρέπεις στον άλλο να σε αγαπήσει έχει να κάνει με το να νιώθεις άνετα με αυτό. Να πιστεύεις ότι το αξίζεις όχι μόνο για κάτι που έκανες, αλλά γι αυτό που πραγματικά είσαι.

Το να επιτρέπεις στον άλλο να σε αγαπά σημαίνει να τον αφήσεις να ελέγξει το αυτοκίνητό σου, να βάλει βενζίνη σε αυτό, να σε βοηθήσει σε κάτι και όχι να λες πως μπορείς να τα καταφέρεις και μόνη σου.

Ένας άνδρας για να γίνεται καλύτερος πρέπει να βρίσκει τον χώρο και τον χρόνο να το κάνει. Με λίγα λόγια ένας άντρας παντρεύεται μια γυναίκα που κάνει τη ζωή του καλύτερη και ακόμα περισσότερο μια γυναίκα που του επιτρέπει να γίνεται καλύτερος…»

Πηγή: http://www.infowoman.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »