Πόση επιρροή ασκεί η κόρη στον μπαμπά της


Είναι γνωστό το δέσιμο και η ιδιαιτερότητα της σχέσης του μπαμπά με την κόρη, όπως και της μαμάς με τον γιο. Σήμερα θα δούμε σε τι βαθμό και σε ποιους τομείς επηρεάζει η κόρη τον μπαμπά και το αντίστροφο... 
  • Η κόρη κάνει ό,τι θέλει τον μπαμπά της, χωρίς καμία υπερβολή και πολλές φορές χωρίς να του ζητάει πράγματα. Είναι τόση η αδυναμία που της έχει, που από μόνος του κάνει απίθανα πράγματα. 
  • Ο μπαμπάς δεν έχει τη δύναμη ή τη θέληση να χαλάσει κάποιο χατίρι της μικρής του πριγκίπισσας. Κάπου εκεί έρχεται η μαμά να βάλει λίγο μέτρο με μια περισσότερο ψύχραιμη ματιά. 
  • Μέσω του μπαμπά, η κόρη μαθαίνει να έχει το μυαλό της το αντρικό φύλο με τον τάδε ή τον δείνα τρόπο και ταυτόχρονα να ψάχνει ασυνείδητα τύπο άντρα παρεμφερή με τον μπαμπά της ή και το ακριβώς αντίθετο αν η εικόνα που έχει γι'αυτόν δεν είναι θετική. 
  • Η κόρη, εξαιτίας της γυναικείας φύσης της, μαθαίνει στον μπαμπά της να είναι πιο εκδηλωτικός και αυθόρμητος, κόντρα σε αυτά που μπορεί να είχε συνηθίσει πριν τον ερχομό της στη ζωή του. Και μάλιστα μαθαίνει να το απολαμβάνει, κυρίως σε ό,τι την αφορά. 
  • Τέλος, ο μπαμπάς που έχει κόρη συνήθως έχει μεγαλύτερη κατανόηση στους ανθρώπους, πιο σφαιρικό τρόπο σκέψης και γενικά είναι πιο ευαισθητοποιημένος. 
Πηγή: http://mother.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »