Ερμής ανάδρομος. Τι πρέπει να προσέξουμε;


Ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη φορά του από τις 4 μοίρες του Ταύρου, περνώντας στον Κριό στις 20/4, επιστρέφοντας σε ευθεία φορά στις 4 Μαίου από τις 24 μοίρες του Κριού.

Έως τις 19/4 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Ταύρο το πείσμα και η εμμονή σε θέματα που μας απασχολούν θα είναι κακοί σύμβουλοι αλλά και αναπόφευκτα σαν επιλογές ειδικά για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους των πρώτων ημερών.

Από τις 20/4 και μετά που περνάει στο 3ο δεκαήμερο του Κριού, η ξεροκεφαλιά θα πρυτανεύσει, το ίδιο και η επιμονή, η βιασύνη και η παρόρμηση, ειδικά για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του 3ου δεκαήμερου.

Ωστόσο όπως συμβαίνει κάθε φορά με την ανάδρομη κίνησή του, αν υπάρχουν θέματα από το παρελθόν ευνοείται η ανακίνησή τους, μόνο που ο τρόπος θα είναι υπερβολικά ενθουσιώδης και με τάσεις ανατροπής.

Ισχύουν και πάλι καθυστερήσεις και αναβολές ειδικά για όσους ταξιδεύουν τις μέρες του Πάσχα ενώ θα πρέπει να τσεκάρουμε διπλά και τριπλά εισιτήρια, κρατήσεις και γενικότερες επιδιώξεις. 

Στις 24/4 η αρμονική όψη του με τον Κρόνο βοηθάει να συζητηθούν θέματα με προοπτική να γίνουν πράξη στην ευθεία φορά του ενώ στις 28/4 η συνάντησή του με τον Ουρανό προκαλεί χάος στην επικοινωνία.

Πηγή: http://www.astrakaiorama.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »