Σάλος στην Τουρκία με φυλλάδιο για το σεξ

Άνω κάτω έχει κάνει την Τουρκία ένα φυλλάδιο για το σεξ που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στην χώρα με επίκεντρο τον γάμο και την οικογενειακή ζωή, παρέχοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ,..
''χρήσιμες'' πληροφορίες για τα ζευγάρια στην χώρα, τονίζοντας, μεταξύ άλλων ότι ''όποιος μιλά στη γυναίκα του στην διάρκεια του σεξ, θα κάνει... παιδιά με τραυλισμό''.

Το εν λόγω φυλλάδιο εκτυπώθηκε και διαμοιράζεται στα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν στην πόλη της Κιουτάχειας.

Σύμφωνα με το Spiegel, ''όποιος παντρεύεται στην περιοχή της Κιουτάχειας στην Τουρκία, παίρνει από τον Δήμο ένα ροζ βιβλιαράκι με ένα τριαντάφυλλο στο εξώφυλλο για μια λευκή καρδιά, με τον τίτλο ''Γάμος και οικογενειακή ζωή''.

Το συγκεκριμένο βιβλιαράκι έχει ως στόχο να βοηθήσει τη νύφη και τον γαμπρό να βρουν τον δρόμο τους ''στο λαβύρινθό του γάμου''.

Στον εν λόγω οδηγό μπορείτε να βρείτε tips όπως ''όταν μιλάτε στην γυναίκα σας στην διάρκεια του σεξ, τότε τα παιδιά σας μπορεί να τραυλίζουν''.

Συστήνει δε, γάμους με παρθένες, λέγοντας στους άνδρες ''να παντρεύεστε συμπαθείς γυναίκες, αλλά να φροντίζετε να μην έχουν πάει με άλλον πριν από εσάς''.

Σύμφωνα, επίσης, με τον οδηγό, η πολυγαμία είναι χρήσιμη για τους άνδρες, τονίζοντας ότι ''σε περίπτωση που η γυναίκα δεν αποδειχθεί καλή, ο άνδρας δεν θα πρέπει να την αφήσει να φύγει, γιατί μπορεί να αποδειχθεί μοιραία για έναν άλλον άνδρα, αλλά μπορεί να παντρευτεί μια δεύτερη γυναίκα''.

Το εν λόγω φυλλάδιο, επίσης, νομιμοποιεί τη βία κατά των γυναικών: ''Μια ή δύο γροθιές από τον άνδρα στην γυναίκα του λειτουργούν σαν φάρμακο'' τονίζει, ενώ σε σχέση με την εργασία για τις γυναίκες, ο οδηγός τονίζει ότι ''είναι άχρηστη, καθώς η γυναίκα θα πρέπει να μένει στο σπίτι για να υπηρετεί τον άνδρα της''.

Αρκετές Τουρκικές εφημερίδες με δημοσιεύματά τους υποστήριξαν ότι ''θα πρέπει να διαβάσετε δύο φορές το φυλλάδιο για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι φάρσα'', όμως ο εν λόγω οδηγός είναι πραγματικότητα.

Η Κιουτάχεια είναι μια πόλη με 200.000 κατοίκους που έρχεται ξανά στο προσκήνιο με αυτό το παράλογο φυλλάδιο, την στιγμή που υπάρχει αύξηση της βίας.

Το φυλλάδιο αυτό έχει αποτελέσει, θέμα συζήτησης στο κοινοβούλιο και έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.

Πηγή - newpost

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »