Στέλιος Χατζηιωάννου: Φέρνει τα easyfoodstore στην Ελλάδα

Τα «σούπερ μάρκετ» των φτωχών», τα easyfoodstore, σχεδιάζει να φέρει και στην Ελλάδα μετά την Βρετανία ο επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιώαννου...
Την πληροφορία αυτή αποκάλυψε στο news247 σε σχετική ερώτηση που του θέσαμε στο περιθώριο της τελετής των βραβείων που χρηματοδοτεί για νέους Έλληνες επιχειρηματίες.

Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηιωάννου  η πρόθεση υπάρχει και αυτό που μένει να εξετασθεί είναι η εξεύρεση του κατάλληλου χώρου. Στον χώρο που φιλοξενήθηκε η εκδήλωση, στην οδό Ευριπίδου, ο επιχειρηματίας επένδυσε πρόσφατα αγοράζοντας ένα πολυόροφο κτήριο όπου θα στεγαστούν τα γραφεία του και οι υπηρεσίες του Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου. Από το ισόγειο του κτιρίου αλλά και από άλλα σημεία στην Αθήνα γίνεται καθημερινά διανομή ενός σνακ στα πλαίσια του προγράμματος «Φαγητό από Καρδιάς» που έχει αναπτύξει σε Ελλάδα και Κύπρο το φιλανθρωπικό Ίδρυμα.

Μόνο την χθεσινή ημέρα πάνω από 2.000 άτομα πέρασαν για να λάβουν μία μερίδα.
«Κάποιες φορές αναρωτιέμαι πόσοι θα έρχονταν εάν αυτό το πρόγραμμα το είχαμε ξεκινήσει λίγο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Σήμερα όμως υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τέτοιες κινήσεις στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο η κρίση αλλά και το προσφυγικό το οποίο αυξήσει κατακόρυφα τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη για δωρεάν σίτιση ή πιο προσιτές τιμές στις αγορές τους».

Η πρόθεση για την έλευση των easyfoodstore βασίζεται και στην σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα σήμερα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο news247 ο κ. Χατζηιωάννου «ο άνθρωπος αυτός που κάθετε σε μία ουρά για να πάρει δωρεάν ένα σνακ θα πρέπει να έχει και την επιλογή να μπορεί να γίνει πελάτης με αξιοπρέπεια και να αγοράσει αυτό που θέλει σε μία τιμή 40 λεπτών».

O Sir Στέλιος Χατζηιωάννου βρέθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο της επίσημης τελετής απονομής για το ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  ανακοίνωσε τις 8 νικήτριες εταιρείες που έλαβαν συνολικά το ποσό των 100.000 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει διατεθεί, μέχρι σήμερα στην ιστορία του θεσμού.

Πηγή : news247

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »