Μια ερώτηση τομή για το μαρούλι

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι μοντέλο. Και αναστατώνει τους άνδρες (όπως διαβάζουμε σε ανδρικά και γυναικεία σάιτ). Μέχρι εδώ καλά...
Γιατί μερικές φορές είναι και καλεσμένη σε εκπομπές. Κι εκεί αρχίζουν τα δύσκολα.

Όπως για παράδειγμα, χθες που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έπρεπε να απαντήσει-ρωτήσει-παίξει με τους παρουσιαστές. Όταν λοιπόν κλήθηκε να παίξει το παιχνίδι (ξεπατικωσιά από το Late show του Jimmy Fallon) Μπλόφα με τον Δημήτρη Σταρόβα, η νεαρή του έδωσε και κατάλαβε.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του παιχνιδιού, ο αντίπαλος έχει κάτι μπροστά του κι εσύ του κάνεις ερωτήσεις για να ψυχανεμισθείς αν λέει αλήθεια.

Κάπου εκεί η κ. Αλεξανδράκη θα κάνει μια ερώτηση τομή για το μαρούλι. 

Μετά από σκέψη θα ρωτήσει τον κ. Σταρόβα "Το μαρούλι τι χρώμα είναι ?", και όταν μετά από μια στιγμή αμηχανίας, ξεκίνησαν τα γέλια των παρουσιαστών (Σταρόβα-Αρναούτογλου), απεφάνθη η κ.Αλεξανδράκη ότι ο κ.Σταρόβας λέει την αλήθεια για τα αντικείμενα που είχε μπροστά του.

Ορθώς την ρώτησε ο παρουσιαστής αν το κατάλαβε ότι ο κ.Σταρόβας λέει την αλήθεια , από την πληροφορία  ότι το μαρούλι ήταν πράσινο!!!! Και εν συνεχεία αναρώτωμενος, την ρώτησε τι άλλο χρώμα θα μπορούσε να ήταν το μαρούλι , και η κ.Αλεξανδράκη απάντησε "Βρυξελλών"!!!!

Όταν δε ο κ. Αρναούτογλου την πληροφόρησε ότι και αυτό  πράσινο είναι , η κ.Αλεξανδράκη για άγνωστους λόγους απάντησε "Ναι , κοντό"!!!!!

Εκεί κάπου παρενέβη ο κ.Σταρόβας για να της επισημάνει ότι το Βρυξελλών είναι λαχανάκι κατά αρχάς, και η κ. Αλεξανδράκη γελώντας απάντησε "ότι δεν αερίζομαι με αυτό εδώ πέρα" !!!! και με μια χαριτωμένη κίνηση έβγαλε την μαντήλα που φορούσε !!!!

Εκεί κλείσαμε την τηλεόραση και πήγαμε για ύπνο.....ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »