Παναθηναϊκός - Ο πράσινος "Βγενό"

Σε συνέντευξη, τις πρώτες μέρες που είχε μπλεχτεί με το ποδόσφαιρο είχε ερωτηθεί, τι σημαίνει γι' αυτόν ο Παναθηναϊκός...
Η απάντηση που έδωσε ήταν υπόδειγμα ρεαλισμού.

"Η ιεραρχία των προτεραιοτήτων, έχει την ακόλουθη σειρά; Η υγεία μου, η οικογένειά μου, η δουλεία μου, ο Παναθηναϊκός".

Τελικά, η καρδιά του τον πρόδωσε. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία, είναι τραβηγμένη πριν τριάντα και πλέον χρόνια, στο γήπεδο της Λεωφόρου. Αριστερά στον Γιώργο Βαρδινογιάννη ο αείμνηστος Γιώργος Δέδες. Δεξιά, ο τότε πεθερός του, πατέρας της Αγάπης, Νίκος Πολίτης. Πρώην γκολκήπερ του Ολυμπιακού. Ακριβώς δεξιά, από τον Γ. Βαρδινογιάννη ένας νεαρός κύριος με μουστάκι. Πρόκειται για τον δικηγόρο Ανδρέα Βγενόπουλο, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αριστερά από τον Γ. Βαρδινογιάννη  και δίπλα στον Ανδρέα Βγενόπουλο, μόλις που διακρίνεται ο τότε πρόεδρος του Απόλλωνα, Κώστας Αλαμάνος.

Ο Παναθηναικός, και ο Ανδρέας Βγενόπουλος

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εμφανίστηκε στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού στις 24 Ιανουαρίου 2008, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-0 "Γ. Καραϊσκάκης" για το κύπελλο και παρέμεινε ενεργά σε αυτή μέχρι τη σεζόν 2010-11.

Με τις αντιδράσεις κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη -γενικότερα- και κατά του Τζίγγερ -ειδικότερα- να έχουν κορυφωθεί, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, με πρωτοβουλία του θέλησε να δρομολογήσει εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, με την ιστορική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την 24η Ιανουαρίου 2008.

Σε αυτή μίλησε για τα σχέδια του και ξεχώρισε η ατάκα του για τη "δύναμη" του συνασπισμένου Παναθηναϊκού που αγγίζει αυτή του... Αμπράμοβιτς.

Από την ημέρα εκείνη ακολούθησε μια αλληλουχία γεγονότων που οδήγησε στην πολυμετοχικότητα.

Δείτε καρέ-καρέ την παναθηναϊκή παρουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα...

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »