Η γελοιότητα δεν ανασχηματίζεται, καταργείται του Γιώργου ΤέσσηΣύμφωνα με τα προεδρικά διατάγματα που στάλθηκαν στο ΣτΕ για έγκριση, η κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου δημιουργεί πέντε νέα υπουργεία. Τα τρία από αυτά είναι επανασύσταση παλαιών ενώ τα άλλα δυο είναι ολοκαίνουργια. Πρόκειται για το Υπουργείο Μετανάστευσης και το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής...


Αυτό που κατάλαβε ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ότι το πρόβλημα της χώρας ήταν η έλλειψη του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής και σκέφθηκε να φτιάξει ένα. Και να σφραγίδες και να ταμπέλες και δώσε υπουργούς και πάρε γραμματείς και φαρισαίους. Κατά τα άλλα η Γεροβασίλη βγάζοντας αφρούς, έλεγε ότι χάθηκαν τα λεφτά για τους παιδικούς σταθμούς και τις προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού επειδή το ΣτΕ ακύρωσε το νόμο Παππά.


Θα μπορούσαν βέβαια, να κόψουν τον μισθό του Καρανίκα ή τα έξοδα για την δημιουργία των νέων υπουργείων, αλλά αυτά είναι δύσκολα πράγματα για τους «διακινητές σανού». Τώρα που είπα σανό θυμήθηκα τον Νίκο Παππά και το ταξίδι του μαζί με τον Κύπριο δικηγόρο των offshore, στη Βενεζουέλα. Πήγανε λέει στη Βενεζουέλα για να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αγοράσουμε τρόφιμα από αυτούς που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν. Μόνο σανό έχει πλεόνασμα η Βενεζουέλα, σαν αυτό που μοιράζει και η κυβέρνηση της Αθήνας. Παρεμπιπτόντως και οι Podemos πήγαιναν συχνά στη Βενεζουέλα, αλλά κάτι πουλάκια λένε ότι δεν πήγαιναν για να πάρουν απλά την… ευχή από τον Τσάβες.


Θυμάμαι μάλιστα την εποχή, που οι δικοί μας έλεγαν ότι θα έφερναν φθηνό πετρέλαιο από την Βενεζουέλα αλλά τελικά μάλλον τα καράβια κόλλησαν στο στενό Πέραμα- Παλούκια και τελικά το πετρέλαιο θα έχει 10 λεπτά περισσότερο φόρο σε σχέση με πέρυσι. Όμως κατά ένα μαγικό τρόπο, ενώ έχουν μειωθεί οι συντάξεις και έχει αυξηθεί η φορολογία, τα παιδάκια δεν πεινάνε πια, οι «Δεν Πληρώνω» έχουν πάει διακοπές και οι «αγανακτισμένοι» ξεθύμωσαν και είναι πλέον μια χαρά. Έτσι καταφέραμε και κάναμε μια ωραία παρέλαση χωρίς κόκκινους και μαύρους φασίστες, χωρίς μούντζες, βρισιές και φασαρίες.

Τελικά, όλο το πρόβλημα ήταν να κάτσει στη εξέδρα των επισήμων η κυρά Τασία, να βάλει στολή ο Καμμένος και να φτιαχτεί Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »