Απίστευτο και όμως αληθινό.Ο Αναστασιάδης έμαθε στο ραδιόφωνο την απόλυσή του από τον Κούγια

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Αλέξης Κούγιας απέλυσε τον Άγγελο Αναστασιάδη το πρωί της Δευτέρας μέσω ανακοίνωσης,..
με τον Έλληνα τεχνικό να ενημερώνεται για την απόλυση του από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τίποτα δεν ήξερε για την απόλυση του ο Άγγελος Αναστασιάδης, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΑΕΛ στην οποία γινόταν γνωστό ξηλώνεται.

Ο Έλληνας τεχνικός, το πρωί της Δευτέρας βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη αφού είχε ρεπό και ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Λάρισα για να συνεχίσει κανονικά την δουλειά του, όταν ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM και τον Βασίλη Βέργη, ότι ήταν πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.

Ο δημοσιογράφος του ΣΠΟΡ FM επικοινώνησε με τον Έλληνα τεχνικό για να μάθει λεπτομέρειες για την απόφαση του Αλέξη Κούγια, αλλά στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον Αναστασιάδη, έπεσε από τα σύννεφα, όταν ο πρώην πλέον προπονητής της ΑΕΛ, του είπε ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για την απόλυση του, παρά το γεγονός ότι είχε βγει ανακοίνωση στο επίσημο site της ΠΑΕ, λίγη ώρα νωρίτερα.

Το αστείο της ιστορίας, είναι ότι ο Αναστασιάδης δεν είχε ιδέα για το τι ακριβώς συμβαίνει, αφού ρώτησε τον Βασίλη Βέργη στην επικοινωνία που είχαν, αν γνωρίζει κάτι ή αν αναφέρονται στην επίσημη ανακοίνωση, οι λόγοι της απόλυσής του.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »