Χίλαρι- Τράμπ: Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης για τη "μητέρα των μαχών"

Ένα στατιστικό λάθος χωρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ από τη Χίλαρι Κλίντον σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, τρεις μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις προεδρικές εκλογές...
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα RealClearPolitics, ο μέσος όρος των εθνικής εμβέλειας δημοσκοπήσεων δίνει προβάδισμα 2,3% για την κ. Κλίντον (45% έναντι 42,7% για τον κ. Τραμπ).

Η τελευταία δημοσκόπηση της Washington Post και του τηλεοπτικού δικτύου ABC η οποία δημοσιοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής εμφανίζει την Χίλαρι Κλίντον να έχει προβάδισμα πέντε μονάδων έναντι του αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ, με 48% έναντι 43%.

Στην αντίστοιχη προηγούμενη δημοσκόπηση της Post και του ABC, που είχε δημοσιευθεί την Παρασκευή, η Κλίντον προηγούνταν του Τραμπ με 47% έναντι 44%.

Παράλληλα η Κλίντον εμφανίζεται να έχει το πλεονέκτημα της θετικής υποστήριξης, σημειώνει η δημοσκόπηση.

Το 55% όσων την ψηφίζουν απάντησε ότι υποστηρίζει την υποψήφια των Δημοκρατικών, ενώ μόνο το 43% είπε το ίδιο για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων.

Οι περισσότεροι ψηφοφόροι του Τραμπ εξηγούν ότι «κυρίως αντιτίθενται στην Κλίντον».

Ο μέσος όρος των δημοσκοπήσεων που έχουν δημοσιεύσει πριν τη σημερινή το ABC News και η Washington Post, δίνει 47% στην υποψήφια των Δημοκρατικών και 45% στον δισεκατομμυριούχο υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων.

Σε δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου NBC και της εφημερίδας Wall Street Journal, η οποία δημοσιεύθηκε επίσης την Κυριακή, η κ. Κλίντον συγκεντρώνει ποσοστό 44% και ο Τραμπ συγκεντρώνει ποσοστό 40%.

Πηγή : thetoc.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »