Ο Ματζουράνης ΔΙΑΣΥΡΕΙ τον Μητσοτάκη για τη SIEMENS - Απάντηση ΦΩΤΙΑΣκληρή απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη δίνει ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του Δημοσίου στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες Γιάννης Μαντζουράνης...


Στην απάντησή του, ο Γιάννης Μαντζουράνης δηλώνει απορία για την επιθετικότητα του κ. Μητσοτάκη και διερωτάται σκωπτικά μήπως το μένος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφορά την αποκάλυψη της δωρεάς του ηλεκτρονικού εξοπλισμού της SIEMENS στο πολιτικό του γραφείο.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Μαντζουράνης αναφέρει ότι «ουδείς λογικός άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί την επιθετικότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον ενός δικηγόρου, που εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο, εκτός εάν γνωρίζει το προσωπικό μένος του Κυριάκου Μητσοτάκη εναντίον του δικηγόρου, που απεκάλυψε στα Μ.Μ.Ε. τη δωρεά του ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το πολιτικό γραφείο του από τη Siemens».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάφερε κατά την ομιλία του στη Βουλή ότι «στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ φιλοξενήθηκε το χειρότερο κομμάτι του παλιού κομματικού μηχανισμού. «Τα αποκαΐδια του παλιού κομματικού συστήματος είναι οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές σας. Τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου βρήκαν σε εσάς το πολιτικό τους πατέρα. Κοσκοτάς Τσίπρας ένας Μαντζουράνης δρόμος», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

πηγή: http://www.periodista.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »